Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

    

Magyar cég vagyunk, így ha nálunk vásárolsz, akkor nem kell saját költségeden külföldre visszapostáznod a vásárolt terméket amennyiben javításra kerülne a sor.    

Mit kell tennem a garancia érvényesítéséhez:

1, Elérhetőségeinken keress minket mielött visszaküldöd a terméket, mert lehetséges hogy egy email vagy telefonos egyeztetés után kiderül, hogy egy beállítás vagy egy funkció figyelmen kívül hagyása okoz valami féle működési hibának tűnő jelenséget.

2, A terméket gyári dobozában, csomagolásában, kiegészítőkkel, tartozékokkal együtt küld vissza üzletünkbe, vagy a szervízbe a vásárolt termék számlamásolatával és vagy garancialevéllel.
Igény esetén Br 2500 Ft ért küldünk érte futárt a te kényelmed érdekében ezzel költséghatékony megoldást biztosítunk számodra.
Ehhez szükséges adatokat emailben kérjük: Név, felvétel helye, címe Irányítószám, telefonszám és írd ide nekünk, hogy Garanciális javításos termékhez kérnél futárt.
Visszaküldés heleye: Ide küld el kérlek: 2440 Százhalombatta Damjanich út 29/b címre, egy olyan normális dobozban amibe beletennél egy új terméket is hogy biztosan ne sérüljön meg. Köszönjük:-) 

3, A vásárláskor kapott számlát vagy másolatát és vagy a garancialevelet valamint a részletes és pontos hibaleírást egy A/4 es lapra ird le kérlek és tedd a csomagba. Köszönjük!
Garanciális hiba esetén díjmentesen visszaküldjük Neked a terméket a javítás után.

Garancia időn túli javítás esetén is keress minket bátran, mert saját szervízzel is rendelkezünk.
Igény esetén Br 2500 Ft ért küldünk futárt a termékért te kényelmed érdekében, költséghatékony megoldást biztosítunk számodra.
A vissza út ára is 2500 Ft/ csomag maximum 40 Kg os csomagig ami maximum 165 cm magas.
A részletes és pontos hibaleírást egy A/4 es lapra ird le kérlek és tedd a csomagba. Köszönjük!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Általában a Garanciális feltételekről.

HIVATALOS  MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez!
Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!
Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók magyarországi importőre ( showtechpro.com) biztosítja Önnek. Kivétel ez alól ha nincs importőre az adott terméknek országunkban. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező.
A dezashow.hu ban 24 hónap garanciát vállaunk az új bontatlan termékeinkre.
Az egyedi kedvezmények, bemutató daraboknál egyedileg szabályozzuk.
A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma. A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:
-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel
-    A nyugta vagy számla egy példánya
-    A cégünk által kiállított jótállási jegy, vagy a gyárilag mellékelt GYÁRI GARANCIA JEGY
Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, vagy saját szervízünkel javíttatjuk (dezelectric termékek stb, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.  A dezashow.hu nak törekednie kell a jogszabályok szerint a 15 napon belüli javításra/cserére.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét.
Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

1, Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), gyártó/ importőr telefonszámán, vagy a központi szakszervizénél (bővebb információ telefonszám a termékhez mellékelt garancia levélben van). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.

2, Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk. Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli cseréjét.
A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.
Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a DjSoundLight Kft díjmentesen visszaküldi a terméket Neked
Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítási visszaküldés költségét nincs módunkban megtéríteni.
Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél véletlenül nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.
A garanciális javítás vagy csere ideje alatt eredő bármely költség vagy veszteségért a DjSoundLight Kft nem vállal felelőséget. Az általános szerződési feltételekben meghatározott pontok mérvadóak, pl A javítás ideje alatt esetlegesen kiesett haszon stb.